Gegarandeerd binnen 12 uur een afspraak!

Fysiotherapie Deventer

Fysiotherapie Deventer is een vooruitstrevende praktijk. Onze praktijk is gevestigd in het pand Arbobasis in Deventer, Visbystraat 15. Binnen Fysiotherapie Deventer bieden we een breed pakket behandelingen waarbij professionaliteit en klantgerichtheid centraal staan. Wij behandelen, adviseren, trainen en begeleiden.
Ons team van Fysiotherapie Deventer bestaat uit drie fysiotherapeuten die zich naast de reguliere fysiotherapie gespecialiseerd hebben in een aantal specifieke behandelmethoden.

Accreditaties

Zoals u mag verwachten heeft onze praktijk de nodige keurmerken voor wat betreft hygiƫne. Wij zijn voorzien van de kwaliteitskeurmerk (CKR). Tevens zijn wij als fysiotherapeuten BIG geregistreerd.

Zorgverzekering fysiotherapie

Tegenwoordig zijn er veel vragen over de zorg in Nederland. Wat valt er nou wel en wat valt er nou niet binnen uw zorgverzekering. Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Het is zeker aan te raden om vooraf uw zorgverzekering te raadplegen, zodat u zelf kunt beoordelen of de behandeling vergoed wordt en hoeveel behandelingen u van uw zorgverzekeraar vergoed krijgt. Mochten hierover vragen zijn, dan kunt u altijd bij ons terecht.