Beleid fysiotherapie Deventer

Fysiotherapie Deventer is open voor fysiotherapeutische behandelingen.

Vanuit de overheid en RIVM is besloten dat fysiotherapie praktijken hun contactberoep mogen uitoefenen met een beleid dat bestaat uit een triage stappenplan.
Dit houdt in dat klanten goed gescreend worden op gezondheid voordat ze in de praktijk komen.

Fysiotherapie Deventer is qua organisatie en hygiëne professioneel ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wat betekent dit voor u?

    • Gelieve de exacte tijd van de afspraak het pand betreden. U kan dan namelijk direct via de routing de behandelkamer binnen lopen. Doordat wij nu tijdelijk een 25 minuten schema hanteren komen mensen daardoor niet met elkaar in aanraking in de wachtkamer en/of in het pand;
    • De behandelaars reinigen na elke patiënt de behandelbank en attributen. Daarnaast worden de hygiëne maatregelen vanuit het RIVM opgevolgd. U dient zelf een handdoek mee te nemen!;
    • U dient alleen de praktijk te betreden. Er mogen maximaal 2 personen in de behandelkamer. U en de behandelaar.

Vakantie bestemming

Bent u de afgelopen 2 weken op vakantie geweest? Meldt dit bij uw online aanmelding via de site. Bij een telefonische aanmelding vragen wij hier zelf naar. Wij screenen vervolgens of dit “code oranje” is. Indien dit het geval is, mogen wij u de eerste twee weken na thuiskomst niet ontvangen in de praktijk en is alleen hulp op afstand (videobellen) mogelijk.
Hiermee volgen wij de adviezen vanuit de RIVM , overheid en de beroepsgroep (KNGF).

Wij zijn blij dat wij onze passie met een verantwoord beleid kunnen opschalen en u als klant weer te ondersteunen bij uw hulpvraag!

Team Fysiotherapie Deventer