Beste Klanten van Fysiotherapie Deventer,

Tijdens de persconferentie omtrent het corona virus op dinsdag 23 maart jl. heeft het kabinet extra maatregelen en richtlijnen aangekondigd. De nieuwe maatregelen hebben ook directe gevolgen voor de paramedische beroepen, zoals fysiotherapie.

Voor onze praktijk en dienstverlening betekent dit concreet het volgende:
- Wij kunnen u vanaf heden helaas niet meer in de praktijk ontvangen. Deze maatregel is tot en met 28 april 2020 van kracht.
- Binnen Fysiotherapie Deventer bieden wij de volgende 3 opties aan voor het voorzetten van uw behandelplan:

- Bespreken mogelijkheden – gratis
Er kan contact worden opgenomen via bellen/appen bij vragen zodat wij kunnen adviseren wat in uw geval het beste is om te doen.

- Telefonisch consult
Dit houdt een consult in middels videobellen van 30 minuten. Hierin zullen wij uw behandelplan bespreken en oefeningen/adviezen geven. Dit wordt gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.
U kunt vanaf 25-03-2020 10:00 uur gebruik maken de buttons die beschikbaar zijn op de homepage. Tot die tijd kan er ook via de telefoon een afspraak ingepland worden (+316-19429309).

- Noodafspraak
Dit kan alleen na overleg met de fysiotherapeut. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur. Dit is in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld wanneer iemand niet meer kan functioneren of voor mensen die een vitale functie uitvoeren.
U kunt vanaf 25-03-2020 10:00 uur gebruik maken de buttons die beschikbaar zijn op de homepage. Tot die tijd kan er ook via de telefoon een afspraak ingepland worden (+316-19429309).

Via onderstaande button komt u in de speciale agenda die is geopend vanwege het corona-virus, voor het inplannen van bovenstaande opties

 

De aangescherpte maatregelen die genomen zijn op 23 maart jl. gelden tot en met 28 april 2020. Vanaf dan bent u weer welkom in de praktijk, hiervoor kunt u al inplannen via de onderstaande agenda’s.

Wij gaan er in deze moeilijke periode alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar houden ons vanzelfsprekend aan de maatregelen en de richtlijnen van het kabinet en RIVM. Dagelijks (7 dagen per week) zijn wij voor u bereikbaar. Dat kan telefonisch tussen 8.00 en 17.00 uur en/of via de app tussen 7.00 en 21.00 uur. We staan graag voor u klaar.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe. Let een beetje op elkaar!