Gegarandeerd binnen 12 uur een afspraak!

Autostoel check

Bij Fysiotherapie Deventer is het mogelijk om tijdens de autostoel check persoonlijk en op maat je autostoel te laten instellen. Tegenwoordig zitten we steeds meer en langer, ook in de auto. Het is dan ook belangrijk dat je goed in de autostoel kan zitten en hierdoor comfortabel en veilig kan rijden. Met de zomervakantie in het vooruitzicht is het belangrijk de autostoel goed ingesteld te hebben.

Tijdens deze dag wordt er eerst een check van de rug uitgevoerd. Bij deze check wordt er gekeken wat de stand van je wervelkolom is en of dit invloed heeft op de zithouding.

Daarna zal de check van de autostoel worden uitgevoerd. De autostoel kan op verschillende manieren worden ingesteld. Bij deze check zal er worden gekeken naar:

- Hoogte van de autostoel
- Afstand tussen de autostoel en de pedalen
- Zithoek van de autostoel
- Hoofdsteun
- Lendensteun (indien aanwezig)

Op de data 7, 14 en 21 juli vindt deze check plaats. Er kan worden ingepland in de speciale agenda hieronder (zie Button onderaan de pagina). De check zal ongeveer een uur duren.

Naast deze dagen kan er ook in de agenda van Koen Oonk worden ingepland, er wordt dan alleen gekeken naar de autostoel (wervelkolom check zit hier niet bij in). Ook deze button staat onderaan de pagina.