Gratis inloopspreekuur

gratis inloopspreekuurTijdens dit gratis inloopspreekuur wordt uw klachtenbeeld beoordeeld door een fysiotherapeut door middel van een screening . Deze screening wordt gedaan aan de hand van een gesprek en een klein onderzoek (als dat nodig is). Tijdens het gratis inloopspreekuur zal er geen behandeling plaats vinden.  De fysiotherapeut zal na de screening samen met u gaan kijken wat het beste vervolg voor u is. U kunt hierbij denken aan welke therapeut uw klachten het best kan behandelen of de fysiotherapeut kan het advies geven om eerst contact met uw huisarts op te nemen voor aanvullend onderzoek. Dit inloopspreekuur is gratis en zal op onze praktijklocatie in Deventer worden geven.

Het inloopspreekuur

* Dag en tijd: Dagelijks van 12:30 uur tot 13:00 uur.
* Hier kunt u kosteloos terecht voor vragen en adviezen over uw bewegingsapparaat.
* Specialisaties inloopspreekuur: u kunt op de maandag en woensdag terecht voor manuele therapie, voor werk gerelateerde klachten kunt u terecht op dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor overige klachten kunt u elke dag terecht.
* De fysiotherapeut zal u vervolgens een gericht advies geven
* Het consult duurt maximaal 15 minuten
* Mocht na het consult blijken dat u fysiotherapie nodig heeft, dan kunt u binnen 24 uur bij ons terecht, ook zonder verwijzing

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Dan kan dat via de online agenda, per mail (info@fysiotherapiedeventer.com) of per telefoon (0619429309)